Bryllupsfotograf Morten Mollebjerg - Millmountain.dk
Anmeldelser
Bryllupsfotograf Morten Møllebjerg

Anmeldelser

Her kan du læse nogle af mine anmeldelser, hvor tidligere brudepar deler, hvad de synes om, at have brugt mig til at forevige deres bryllup med foto og/eller video. 


Jeres oplevelse både før, under og efter betyder rigtig meget for mig. 


Jeg sætter en ære i at sikre i får den bedste oplevelse, hele vejen

igennem, når I booker mig til jeres bryllup. 


Ser mere at af mit arbejde ved at klikke her, eller kontakt mig,

hvis I ønsker et tilbud på jeres store dag.

Perfekte eventyrlige billeder


Laura & Chris


Vi brugte Morten som fotograf til vores bryllup i september.


Fuldstændig fantastiske billeder!


Morten har virkelig sans for detaljerne!


Vi var simpelthen så glade for at modtage et sneak-peak allerede på dagen og “highlights” et pr dage senere. Det var så dejligt, når man er så spændt på at se billederne. Vi havde et ønske om billeder som absolut ikke virkede opstillede, og det må man sige Morten kunne opfylde.


ALLE billeder vi har fået er naturlige, levende og slet ikke opstillede.


Morten er virkelig “fluen på væggen”. Man opdager slet ikke han er der, men formår stadig at fange alle de rigtige øjeblikke!


Det eneste “ærgerlige” er, at der er SÅ mange gode billeder, at det er umuligt at vælge hvilke billeder vi skal have op at hænge på væggen😁


DEN STØRSTE ANBEFALING HERFRA!

Super tilfreds!


Laura & Benjamin


Vi benyttede Morten i forbindelse med vores bryllup, og vi er mere end tilfredse!


Lige fra første kontakt med Morten, har der bare været styr på det. Vi har været i rigtig gode hænder hele vejen igennem, og så er resultat af billederne blevet hammer gode.


Tusind tak fordi du har været nem at komme i kontakt med, fordi du har prioriteret at ringe sammen med os inden brylluppet, for at få forventningsafstemt, og tak for dit super gode arbejde på dagen og hurtige behandling af billederne efterfølgende!

Det er dig vi ringer til næste gang, vi skal bruge en professionel fotograf 🙏🏼

Endnu en fantastisk oplevelse


Camilla & Rico


Morten har, endnu engang, skabt både smukke billeder og magisk, stemningsfuld video fra vores bryllupsfest.


Morten forevigede også vores vielse i 2020 med billeder og video, men pga corona måtte vi udskyde festen til 2022.


Morten får mine varmeste anbefalinger. Sympatisk, “fluen på væggen” og knaldhamrende dygtig!

Den helt perfekte bryllupsfotograf

Cecilie & Rasmus


Morten var fotograf og videograf til vores bryllup d. 7/8 2021, og vi er SÅ tilfredse (Tilfreds er næsten ikke engang et dækkende ord). Han var så sød og behagelig og fik os virkelig til at slappe af i hans selskab, hvilket tydeligt ses på produktet.

Han har virkelig formået at give os præcist det vi ønskede, og billederne og videoerne fanger perfekt den stemning og ånd der var til vores bryllup.

Vi har desuden allerede modtaget alle vores filer her onsdagen efter brylluppet, hvilket kun er en bonus.

Tusind tak til Morten for det professionelle stykke arbejde.En fotograf i særklasse!

Henriette & Jens


Morten, han er en fotograf i særklasse.


Når man booker en fotograf til et bryllup, har tillid, engagement og indlevelse alt at sige!


Vi fik det hele og mere til, da vi den 21. august, havde Morten til at visualisere og forevige vores helt store dag - vores livs fest!


Der er kommet et fantastisk materiale ud af timerne hos os, hvor der er fokus på detaljen, det levende og det ægte.


Morten er en ener og vi vil til enhver tid, anbefale ham - hans skarphed og sans for detalje. Han er "usynlig" og præsentabel - mere end vi kunne have ønsket os.

Du skal ikke lede videre!

Celina & Peter


Morten er uden tvivl en af de bedste foto- og videografer man kan finde. Ikke nok med at han tager helt fantastiske billeder og laver de smukkeste videofilm, så er han også virkelig rar og nem at arbejde sammen med.


Han formår at være tilstede og alligevel være "fluen på væggen" således, at man som brudepar efterfølgende kan undre sig over, hvornår han tog netop dét billede eller den videofrekvens.


Han arbejder lyn hurtigt i processen efter den store dag, så man hurtigt får billeder og video.


Vi kan varmt anbefale Morten, og forsikre jer om, at I får de flotteste minder for livet takket være ham.

Den største anbefaling herfra!

Regina & Lars


Vi kan kun give den allerstørste anbefaling til Morten. Morten har i hele processen været behagelig, tillidsfuld og troværdig. De aftaler man indgår lever han til fulde op til. Vi havde booket Morten fra tidlig formiddag til midnat og hele dagen igennem var Morten frisk og veloplagt og fik fanget de mest fantastiske billeder og videoer, som vi i dag nyder at se igen og igen. Morten er helt ekstremt professionel. På intet tidspunkt følte vi os utrygge eller på nogen måde opstillet. Alle minder er fanget med liv og gnist, både af os som brudepar og alle vores gæster.


Billedernes kvalitet er eminente og med den smukkeste stil - ligesom vi ønskede, og ligeså er videoen. Morten fik ligeledes stor ros fra samtlige gæster, simpelthen fordi han helt ubemærket formåede at komme rundt blandt dem alle, uden nogle følte det som "for meget".


Morten var ekstremt hurtigt til at sende os sneakpeak med både billeder og video - det betyder så meget dagen derpå. Og indenfor 1,5 uge havde vi modtaget alle billeder og videoer - helt igennem fantastisk.


Vi kan kun anbefale Morten. Mere behagelig og professionel fotograf tror jeg det bliver svært at finde. Vi er dig evigt taknemmelig for at have foreviget vores dag, Morten. Tusind tusind tak for dig og din fantastiske måde at være på. Vi ønsker dig alt det bedste og sender de bedste anbefalinger videre herfra.


Kh Lars & Regina.

Et valg vi helt afgjort var tilfredse med!

Emil & Rikke


Vi valgte Morten som vores fotograf d. 1o. september 2022, til vores bryllup.

Et valg vi helt afgjort var tilfredse med!

Morten var informativ, oprigtig, professionel og enormt empatisk lige fra vores forste kontakt.


Han fulgte os igennem hele processen, og da vores bryllup. desværre måtte udskydes pà grund af corona, ja så var det en længere omgang.


Både ved "ombookingen", før, på selve dagen og efter brylluppet, har Morten været ærekær omkring sit arbejde, meget fleksibel og servicemindet.

På selve dagen var Morten tæt pà usynlig, enddog var han lige præcis pà det rigtige sted - pà det rigtige tidspunkt. En sjælden kvalitet i en fotograf, og vi må bare sige det skinner igennem i de billeder og video han har leveret. Det helt utroligt så uendeligt mange gode øjeblikke han har fanget.


Udover ovenstående, er Morten enormt nem at synes godt om, og vi tænker, at selvom vi ikke kender Morten personligt - ja sà er han den type vi ville have inviteret til vores bryllup.