Bryllupsfotograf Morten Mollebjerg - Millmountain.dk
Kontakt

Kontakt bryllups fotograf

Morten Møllebjerg

 
 
 
 
 
Kun foto
Kun video
Begge dele
 
 
 

Hej 😃


Jeg hedder Morten. Jeg er bryllups fotograf og jeg vil  være beæret over at forevige jeres store dag. Det at fange de små og store øjeblikke, er en ægte passion for mig. Det er ikke bare et billede eller en video jeg skyder - jeg sikrer jer et minde for livet, som I altid kan tage frem. 


Jeg har mere end 10 års erfaring som bryllupsfotograf og begyndte for 5 år siden både at tilbyde bryllupsbilleder og bryllupsvideo. Dermed behøver I kun én fotograf til jeres bryllup, hvis I også ønsker dagen foreviget med video


Naturlige billeder

I vil opleve jeg skaber mine billeder og videoer på den naturlige måde - hvor vi sammen skaber en afslappet stemning, hvor I hygger og laver sjov med hinanden. Det sikrer I ikke føler det bliver opstillet og derved får I en masse skønne billeder og klip i videoen - også selvom I ikke selv tror i er gode foran et kamera. Det er derudover vigtigt for mig at fange netop det i ønsker, og selvom jeg har min egen stil, er jeg altid frisk på at prøve noget nyt og matche jeres ønsker.


Fluen på væggen

Meget af tiden fanger jeg alt det i måske ikke selv ser, små detaljer, som et kærligt øjeblik, reaktioner fra gæsterne eller børn der gør noget uventet, Jeg sætter en ære i at være på og hele tiden være klar med kameraet - ofte uden i lagde mærke til jeg var der i øjeblikket. 


Billeder & bryllupsvideo

Jeg elsker den stemning og energi en bryllupsdag rummer - alle er klar på at fejre kærligheden, alle stråler og er i godt humør. Det er en magisk dag for jer som brudepar, men det er den også for mig. Stil derfor jer selv spørgsmålet, hvordan ønsker I, at huske den store dag?


Men hvad koster det at booke en fotograf til et bryllup?

Et bryllup er en meget individuel dag, derfor skræddersyr jeg gerne en pakke, der passer til netop jeres ønsker. Derfor kan prisen variere alt efter, hvor mange timer I ønsker, og hvilke ting I ønsker at få med. Klik her for at pris eksempler på hvad det kan koste med f.eks. 5 eller 10 timers dækning.


Kontakt mig endelig hvis I har spørsgmål, eller hvis I ønsker et tilbud fra mig, som bryllups fotograf til jeres bryllup.


Med venlig hilsen


Morten Møllebjerg