Bryllupsfotograf Morten Mollebjerg - Millmountain.dk
Billeder & video

Bryllupsbilleder og video - Portfolio

Et minde for livet

Mine bryllupsbilleder og bryllupsvideoer har en romantisk og afslappet stil. Det er netop den stemning jeg forsøger at skabe på dagen, både med jer og jeres gæster. Det giver naturlige og ægte billeder, og viser hvem I er. Samtidig bruger jeg min erfaring til at få det visuelle til at have et filmisk look, som jeg synes passer perfekt til et bryllup. Det er en fantastisk smuk dag, som I ser tilbage på med glæde og kærlighed


Jeg tilbyder både foto og video, så drømmer I også om en bryllupsvideo, betyder det at I ikke behøver at booke to bryllupsfotografer. Jeg kan selvfølgelig også bookes kun til foto eller video. 


På denne side, kan I se min portfolio, med uddrag fra nogle af de skønne bryllupper jeg har foreviget. Nogle af videoerne er vist i deres fulde længde, mens andre blot er uddrag fra parrets video.


Der er også mulighed for at se eksempler på et fuldt album, med både bryllupsbilleder og video.

Send mig blot en mail, hvis I ønsker dette. 


Klik her for at se priser. Har I spørgsmål, eller ønsker I et tilbud på jeres bryllup, så kontakt mig allerede i dag. 

Autentiske bryllupsbilleder og film

Som I ser her, er mine bryllupsbilleder og -videoer er fyldt med autentiske og følelsesladede øjeblikke. Det bringer jer tilbage til jeres store dag hver gang I ser dem. Jeg har mange års erfaring med at skabe smukke bryllupsbilleder og -videoer og har foreviget utallige bryllupper i hele landet.

Bryllupsbilleder af par i kornmark, bryllupsfotograf https://millmountain.dk

Hos mig vil I opleve en personlig service og et højt niveau af professionalisme. Jeg vil med glæde diskutere jeres ønsker og behov og skræddersy en pakke, der passer til jeres specifikke krav. Jeg har foreviget smukke bryllupper på utallige smukke lokationer i hele landet, fra København til Aarhus, Odense, Svendborg og alle steder derimellem.


Kontakt mig i dag, hvis I er på udkig efter en bryllupsfotograf og -videograf, der kan forevige jeres smukke øjeblikke på jeres store dag. Jeg ser frem til at høre fra jer og skabe smukke minder, som I vil elske at se tilbage på i mange år fremover.

Bryllupsbilleder af par i kornmark, Bryllupsfotograf https://Millmountain.dk
Brudepar i naturen - Bryllupsfoto