Bryllupsfotograf Morten Mollebjerg - Millmountain.dk
Bryllupsvideograf

Bryllupsvideograf

Flere og flere vælger også at få en bryllupsvideo med fra deres store dag. Det er en unik måde at genopleve dagen på, som kan noget andet end billeder. Det bringer dig tilbage og responsen jeg får er ofte, at videoen oftere bliver set, fordi det er "nemt" lige at bruge nogle minutter på at opleve hele dagen igen


Som bryllupsvideograf, sætter jeg en stor ære i at producere bryllupsfilm der er naturlige, men samtidig visuelt minder om noget der kunne være taget ud af en film. Det handler for mig om at skabe en afslappet stemning med jer som par og samtidig være opmærksom dagen igennem, på alle de små øjeblikke der sker, både med jer og jeres gæsterDroneskud eller optagelse af taler og indslag, er også muligheder der kan vælges.


Kontakt mig, hvis I ønsker et tilbud 

jeres store dag. Morten Møllebjerg

Bryllups fotograf

At vælge en bryllupsfotograf er en stor beslutning. Sørg for at finde en bryllupsfotograf der matcher jeres stil og som forstår, at forevige en af de største dage i jeres liv på en helt perfekt måde.


På denne side kan I se uddrag fra nogle af de skønne bryllupper jeg har foreviget. Ønsker I at se flere bryllupsbilleder og bryllupsvideoer, så klik her.


Der er også mulighed for at se eksempler på et fuldt album, med både billeder og video.

Kontakt mig på mail eller telefon, for dette. 


Nogle af videoerne er i fuld længde, mens andre blot er uddrag fra parrets video. 


Som standard er videoerne mellem 4-6 minutter, når jeg er booket i 10 timer, til både foto og video. 


Kontakt mig, hvis I ønsker et tilbud på jeres store dag

Bryllupsfotograf Morten Møllebjerg - Millmountain.dk